Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 april 2024

Wij hebben echt genoten van ons weekend op Ameland en daarom ook bij Roompot. Het park zag er erg verzorgd en gezellig uit. Het huisje waar wij in zaten. The lighthouse, was van alle gemakken voorzien. Echt een aanrader.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 maart 2024

wij vonden het huisje zeker niet geschikt voor 4 volwassenen, zoals het beschreven stond! slaapkamer krap, toilet in de douche, geen tussenruimte vanuit de keuken naar de douche slaapkamers. Wel fijn was de overkapping.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    4
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: April Allen
Datum: 25 maart 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 maart 2024

Te veel huis op elkaar, verder heerlijk op het eiland

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Naam: Odette Fransen
Datum: 22 maart 2024

Het is een prachtig park op een mooie locatie. De huisjes zien er ook heel gezellig uit. Ik boek al vele jaren onze familievakanties en we zijn in de afgelopen jaren op zowat alle roompotparken geweest. Het viel nu wel heel erg tegen dat we een huisje kregen met 1 slaapkamer met 2 persoonsbed en een bedstee. Deze bedstee was zo hoog dat ik er niet zo in kon. Ik moest op een stoel klimmen om erin te kunnen. Mijn moeder heeft op de bank geslapen. In de kast stonden 2 kinderserviesjes en er lagen ook 2 kinderbestekjes. Onbegrijpelijk dat jullie hier 4 volwassenen in stoppen van boven de 55. ( 55 , 79, 80 en 81 jaar) Buiten dat hebben we een hele fijn vakantie gehad.Gr. Odette

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    3
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Kelsey Van Ginkel
Datum: 20 maart 2024

Bedankt voor het super huisje!
Samen met onze hond geweest. Genoeg ruimte. Je zit heerlijk in de zon, en wat een rust! Ook erg goed doordat het park auto vrij is! De take away pizza’s waren heerlijk!
Huisje was schoon, en de dames van de receptie super vriendelijk! Tot de volgende keer!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 maart 2024

Genoten van ons verblijf. Fijne locatie en sfeer op het park en de werknemers zijn vriendelijk!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 maart 2024
  • Algehele verblijf
    6
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    5
  • Schoonmaak
    4
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 maart 2024

Zeer goed ervaren! Mooi park, mooie ligging etc etc.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Nelly Pouwels
Datum: 16 maart 2024

De slaapkamers waren heel klein en benauwd. Je moest je aankleden in de huiskamer. Je kon geen raam openzetten in de slaapkamer of badkamer want dan klepperde de deur waardoor je niet kon slapen. Deze slaapkamers vind ik een groot minpunt en zou dit nooit meer boeken.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.