Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur
rating-pie

Roompot Ameland scoort gemiddeld een 8,9

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 689 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.8
  • Gastvrijheid
    9
  • Kindvriendelijkheid
    8.7
  • Onderhoud
    8.2
  • Service point
    8.9
  • Vakantieverblijf
    8.4

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Henk De Jong
Datum: 26 februari 2024

Toen we onderweg waren. Wert ik gebeld hoe laat we aan kwamen ik vond dit wel leuk bij aankomst zeer vriendelijk ontvangen. Het zag er allemaal super strak en schoon uit bedden strak het kan volgens mij niet schooner .dit is het eerste park die het schoonste huisje had ik hoop hier snel weer terug te komen met mn 5 kinderen

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

We hadden een heel fijn verblijf op het park. Alles ligt heel dichtbij en je loopt zo naar zee. De aankomst was heel onprettig omdat het donker was en we in de stromende regen ons huisje moesten zoeken. De auto kun je ook niet even bij je huisje parkeren, dus alle spullen waren doorweekt.
De huisjes zelf zijn prachtig en heel netjes verzorgd. Ook heel schoon en fris bij binnenkomst.
Het wordt alleen wel heel snel warm binnen. Wij waren er in de winter met 7 graden en met een beetje zon werd het al snel 27 graden binnen. In de zomer zonder airco geen pretje denk ik?
Maar verder een heel goed park/huisje!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Heerlijk een paar dagen met vrouw, dochter en de hond op Ameland geweest. Een heerlijk huisje en een fantastische omgeving. Zeker voor herhaling vatbaar

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 februari 2024

Was echt prima.
We vonden alleen de badkamers een beetje koud in de ochtend.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Dasa Zidar
Datum: 24 februari 2024

Het gepiep van de park wagens vroeg in de ochtend was storend

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 februari 2024

Heerlijk! Comfortabel huisje en mooie omgeving.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 februari 2024

Easy and fast to rent a bike.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024

Erg vriendelijk personeel en erg behulpzaam. Leuke activiteiten ook voor de kinderen, ze hebben zich uitstekend vermaakt!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.