Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Roompot Ameland scoort gemiddeld een 8,9

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beĆÆnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1.986 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

8. fijne locatie en vriendelijk personeel

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Esther Philippi
Datum: 22 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Fantastisch

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Gastvrij en prima service

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Gastvrij en relaxed šŸ˜Ž

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben genoten, schoonmaak kan beter maar het huisje was top! Goede grote, fijn terras en super dat er een schuur bij zat.

rating-pie

Naam: Anouk
Datum: 21 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Hele fijne vakantie gehad. Wat een rust in een prachtige omgeving!

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

12 uur ging de brasserie pas open. Het had fijner geweest als brasserie al veel eerder open was. Tijdens dutjes ging de brasserie pas open. Was helaas niets niet handig

Verder erg genoten van het eiland en ons verblijf

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.