Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur
rating-pie

Roompot Ameland scoort gemiddeld een 9,1

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1.000 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.9
  • Gastvrijheid
    9.1
  • Kindvriendelijkheid
    8.8
  • Onderhoud
    8.3
  • Schoonmaak
    8.1
  • Service point
    9.1
  • Vakantieverblijf
    8.5

Bekijk 1.000 reviews

Naam: Yolanda
Datum: 18 juni 2024

Hollum is wel de beste locatie op het eiland. Rustige, mooie omgeving. Het park is ook rustig. Op loopafstand (ca 15 min.) van het strand met mooie zonsondergangen.
Kleine maar fijne chalet, goede bedden en douche. Al wordt het met het platte dak snel erg warm binnen als de zon schijnt. Helaas zit de loungebank buiten niet echt comfortabel. Pluspunt veel privacy.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Alexander Van der Hulst
Datum: 17 juni 2024

Super mooi eiland , goede bereikbaarheid Roompot met openbaar vervoer, park was voor ons perfect en huisjes ook

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 juni 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 juni 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024

Supper mooie midweek gehad alleen jammer dat de brasserie al om 5 uur dicht ging

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Ferdinand Vogel
Datum: 10 juni 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024

Super!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Danielle Teheux
Datum: 10 juni 2024

Prachtige ligging, vriendelijk en gastvrij personeel. Comfortabel en gezellig huisje met veel praktische voorzieningen op het terrein.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 juni 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.