Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Genieten op een vakantiepark aan zee

Beleef het ultieme eilandgevoel, maar dan tijdens een vakantie in eigen land. Roompot heeft als grootste kustspeler altijd wel een vakantiepark aan zee dat bij je past, waaronder Roompot Ameland. Dit park staat in het teken van rust, natuur en het onbezorgde eilandleven. Jong en oud genieten van een verblijf op onze luxe vakantieparken, waar het je aan niets ontbreekt en je alle ruimte hebt om de omgeving te verkennen. Wandel over het strand, bezoek historische dorpjes of ga op excursie met het hele gezin. Een verblijf op een vakantiepark aan zee vul je helemaal op je eigen manier in.

Villa's in het zand

Je dompelt jezelf helemaal onder in de eilandsfeer op onze vakantieparken aan zee, want op Roompot Ameland verblijf je in een lodge met een bijzondere ligging in het zand. Hier kijk je uit over de Amelandse duinen en zie je met een beetje geluk zelfs de iconische vuurtoren van het eiland. Tijdens je vakantie aan de kust ben je van alle gemakken voorzien, van een moderne keuken met luxe apparatuur tot een ruime loungehoek waar je van een goed boek of leuke gesprekken geniet. Je komt tot rust op de veranda en valt 's avonds in slaap op een van de luxe bedden. Op ons vakantiepark aan zee heb je de keuze uit verschillende accommodaties, geschikt voor groepen van vier tot zes personen.

Voorzieningen op het park

De ligging van ons vakantiepark aan zee is natuurlijk het hoogtepunt, maar op het park is ook genoeg leuks te beleven. De kinderen zitten geen moment stil dankzij de grote speeltuin op ons vakantiepark aan het strand. Hier hebben ze alle ruimte om reusachtige zandkastelen te bouwen, lekker te klimmen of om hoge glijbanen te trotseren. Verder kun je op ons vakantiepark aan zee meedoen met een leuk activiteitenprogramma, waarbij er elke dag wel weer iets anders op de planning staat. Verken je liever de omgeving op eigen houtje? Huur dan fietsen bij de receptie voor een ontspannende tocht langs brede zandstranden en door ruige duingebieden. Lekker eten hoort er ook bij tijdens je vakantie aan zee. Schuif daarom aan bij onze brasserie of maak gebruik van de afhaalservice.

Een natuurrijke vakantie

Boek je een vakantie op Ameland, dan verwacht je natuurlijk een vakantie die in het teken staat van zee en strand. Rond ons vakantiepark aan zee heb je alle ruimte om lange wandelingen te maken, waarbij je volop geniet van de zilte zeelucht en met een beetje geluk een prachtige zonsondergang bewondert. Wandel door het bos rondom de vuurtoren van Ameland, waar de kinderen verschillende speeltuintjes ontdekken, of verken de duinvalleien van natuurgebied ‘t Oerd. Neem je verrekijker mee, want hier spot je verschillende vogels.

Een rijk waterlandschap

Waterliefhebbers zijn echt op hun plek op ons vakantiepark aan zee op Ameland. Een frisse duik in de Noordzee kan natuurlijk altijd, maar er zijn nog meer manieren om het water te verkennen wanneer je op een vakantiepark bij zee verblijft. Ga bijvoorbeeld mee met een wadexcursie. Trek je laarzen aan en wandel met een gids over het wad, waarbij je leert wat voor bijzondere dieren er allemaal in dit unieke natuurgebied leven. Vanaf ons vakantiepark aan zee probeer je ook verschillende watersporten uit, van windsurfen en zeilen tot surfen. Een tochtje met de Robbenboot is ook de moeite waard, waarbij je hopelijk wat zwemmende en zonnende zeehonden spot.

Een culturele vakantie

Een verblijf op een vakantiepark aan zee hoeft niet alleen in het teken van de natuur te staan. De culturele wereld van Ameland is ook erg rijk. Dat ontdek je bijvoorbeeld wanneer je door Hollum wandelt, met zijn karakteristieke gebouwen en natuurlijk het Cultuurhistorisch Museum Sorgdrager. Hier leer je hoe Amelanders eeuwenlang op dit bijzondere eiland hebben geleefd en wat hun cultuur nu echt uniek maakt. Verder breng je vanaf ons vakantiepark aan zee een bezoek aan het Landbouw- en Juttersmuseum Swartwoude. Ontdek de bijzondere Amelandse landbouw en bijzondere spullen die op het strand van Ameland zijn aangespoeld.

Ameland met de kinderen

Neem de kinderen mee naar het vakantiepark bij de zee en beleef een avontuurlijke vakantie op Ameland. Zo kijken de kleintjes hun ogen uit wanneer ze de talloze vissen in het aquarium van het Natuurcentrum zien. Hier leren ze meteen meer over de bijzondere natuur van dit eiland. Neem de kinderen ook mee naar oude korenmolen De Verwachting, die ze meteen naar vroegere tijden transporteert. Zin om de Amelandse natuur op een andere manier te verkennen? Geniet dan met het hele gezin van een ecosafari door de duinen.

Verblijven op een vakantiepark aan zee van Roompot

De zee in Nederland is prachtig, van de ruisende golven tot de stevige wind waarin je heerlijk uitwaait. Door op een vakantiepark aan de zee te verblijven, geniet je dag en nacht van al het moois dat de zee te bieden heeft. Roompot Ameland ligt bovendien op een stil Waddeneiland dat echt een eigen cultuur en prachtige natuur heeft. Verblijf op ons vakantiepark aan zee om het allemaal te ontdekken, samen met je partner, je beste vrienden of je gezin. Het ene moment beleef je de leukste watersportavonturen, terwijl je het volgende moment de oude musea van Ameland bezoekt.

Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.