Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Een vakantiepark aan het strand op Ameland

De Nederlandse kust heeft genoeg moois te bieden, van stille vissersdorpen tot Waddeneilanden met een unieke cultuur. Ontdek het zelf door op een vakantiepark aan het strand te verblijven, bijvoorbeeld op Roompot Ameland. Hier beleef je het echte eilandleven, zonder naar het buitenland te hoeven. Ga schelpen zoeken met de kinderen, geniet van verse vangst uit de zee of bezoek historische dorpen op Ameland. Wat je bestemming ook is, een vakantie aan zee is altijd een traktatie. Dankzij de ideale ligging van ons vakantiepark aan het strand lukt het je bovendien om alle natuur en cultuur van Ameland te ontdekken.

Accommodaties van alle gemakken voorzien

Op Roompot Ameland zit je goed wanneer je van het strandleven wilt genieten, want hier overnacht je direct aan het strand, midden in de duinen. Natuurlijk zijn de accommodaties op ons vakantiepark aan het strand ook sfeervol en luxe ingericht. Zet de lekkerste maaltijden op tafel dankzij de moderne keuken, waar je ook een heerlijke kop koffie zet die je opdrinkt op je eigen veranda. Geniet van een goed boek terwijl je in de loungehoek zit en kom 's nachts tot rust op de luxe bedden. Iedereen is welkom in een vakantiehuisje op Ameland. Daarom zijn er ook rolstoeltoegankelijke en huisdiervriendelijke accommodaties op ons vakantiepark bij het strand.

Avonturen beleven op het park

Overnachten op een vakantiepark aan het strand is niet alleen fijn wanneer je de natuur van Ameland wilt ontdekken. Op het park heb je ook alle gelegenheid om jezelf te vermaken. Dat begint natuurlijk bij de grote speeltuin, waar de kinderen zandkastelen bouwen in het zand, de glijbaan trotseren en urenlang kunnen klimmen en klauteren. Er is ook een leuk activiteitenprogramma op het vakantiepark aan de kust, vol sportieve en creatieve uitdagingen. Bij de receptie huur je bovendien fietsen, waarmee je de kustlijn van Ameland op eigen houtje verkent. Wil je culinair genieten tijdens je vakantie aan zee? Schuif dan aan bij het restaurant op ons vakantiepark aan het strand, voor een compleet verzorgde maaltijd met Amelandse specialiteiten.

Volop genieten van de natuur

De natuur staat centraal wanneer je op een vakantiepark aan een strand op Ameland verblijft. Zo ontdek je unieke flora en fauna tijdens een wadexcursie, waarbij je de vele watervogels, krabben en andere dieren van het wad van dichtbij bekijkt. Wandelaars genieten ook van de veelzijdige landschappen op het eiland. Zo ligt natuurgebied de Hôn niet ver van het vakantiepark aan het strand. Hier verschuilen watervogels zich in de vele kwelders en wandel je door duinvalleien. Vanuit je vakantiehuisje op Ameland kijk je ook uit over vuurtoren Bornrif, die omringd wordt door dichtbegroeide bossen.

Sportieve en avontuurlijke activiteiten

Echte waaghalzen vervelen zich geen moment wanneer ze een vakantie op een vakantiepark op het strand boeken. Op Ameland zijn er genoeg manieren om je adrenalinekick te krijgen, van skydiven over het prachtige duinlandschap tot een rondvlucht in een zweefvliegtuig. Sportievelingen slaan een balletje op de grote golfbaan van Ameland of maken juist een paardrijtocht door de branding. Heb je altijd al willen strandzeilen, kitesurfen of kajakken? Ook dat kan wanneer je op ons vakantiepark aan het strand verblijft.

Op pad met de kinderen

Samen met de kinderen op een vakantiepark bij Hollum verblijven? Geen probleem, want Ameland is de perfecte bestemming voor jong en oud. Wandel samen door het Ballumerbos, waar het Krûmeltjesspoor te vinden is. Dit wandelpad is bezaaid met keien die ogen hebben, maar de kinderen ontdekken er ook verborgen hutten langs de weg. Wil je de kinderen wat meegeven over de Amelandse cultuur? Bezoek dan samen Museum Sorgdrager. Dit museum ligt niet ver van het vakantiepark aan het strand en staat helemaal in het teken van de Amelandse manier van leven, inclusief oude tradities en gebruiken.

Culinair genieten als Amelanders

Is jouw vakantie niet compleet zonder volop te genieten van de lokale keuken? Ook dan zit je goed op een vakantiepark aan het strand op Ameland. Dit Waddeneiland heeft een aantal unieke specialiteiten, waaronder biologisch rundvlees waar de lekkerste kroketten van worden gemaakt. Wil je juist al het lekkers uit de zee proeven? Ga dan voor oesters, meerval of harderfiltet. Ook duinkonijn wordt in veel van de restaurants op het eiland geserveerd. Neem ook wat lekkers mee naar huis wanneer je op een vakantiepark aan het strand hebt overnacht, van echte Amelander mosterd tot lokale honing of cranberrylikeur.

Een bijzonder vakantiepark aan het strand van Roompot

Roompot heeft verschillende vakantieparken aan de Nederlandse kust, waaronder een vakantiepark bij een strand op Ameland. Roompot Ameland staat in het teken van natuur, cultuur en genieten met het hele gezin. Tegelijkertijd verblijf je op een vakantiepark aan het strand, voor een unieke ervaring. Verken de kust van Ameland, ontdek de bijzondere musea of geniet volop van de lokale keuken. Het kan allemaal wanneer je op onze vakantieparken aan zee verblijft.

Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.